Sieraad kiezen


Magneet Sieraden Kiezen – Energetix

Het kiezen van uw juwelen kunt u vergelijken met het samenstellen van uw garderobe. Het is belangrijk dat u zich er goed bij voelt en dat het in uw Fashion style past. Het kan natuurlijk geen kwaad af en toe iets bijzonders te kiezen!

Het is erg belangrijk dat kleding-outfit en sieraad goed op elkaar zijn afgestemd. De keuze van uw juwelen zouden uw outfit helemaal compleet moeten maken. Op deze manier springt u er positief uit!

Bij het aanleggen van uw sieraden kistje is het handig u vooraf wat vragen te stellenEen paar adviezen vooraf:

Vraag uzelf af wat voor effect u met uw sieraad wil bereiken.. Wil u dat het er uit spingt of veel meer op de achtergrond. Moet het expliciet mooi zijn? Of wilt u het wat subtieler?

Denk er goed over na of de juwelen passen bij de gelegenheid. Een sexy piercing werkt wel voor een avondje uit met vrienden maar past wellicht minder goed op het werk of sollicitatie.

Bent u groot of klein. Bij grote mensen staan grote sieraden vaak het best. Kle

Hebben uw sieraden veel krasjes. Kies een soort matte of brushed sieraden om dit te camoufleren.

 

Vraag u zelf van te voren af hoe lang een sieraad moet meegaan en hoe vaak u het zult dragen..

Hoeveel geld wilt u aan het sieraad uitgeven..

Draag het lekker en is het kwalitatief in orde. Kunt u zich er makkelijk in bewegen en zitten er geen scherpe randjes aan het sieraad.

Als het mogelijk probeer dan eerst het sieraad uit of hou het in uw hand om het eens goed te bekijken.


Ring.

  • Het kiezen van ringen kan heel leuk zijn. Er is echt een overdaad aan keuzes: van heel verfijnd totOverzicht van mogelijke ringcombinatiesextravagant. Ringen staan sowieso het best op mooi gemanicuurde handen. Sommige mensen kiezen voor veel ringen maar over het algemeen geldt less is more.  Zowel de lengte als de dikte van uw vingers zijn erg bepalend in de keuze van de ring. Op lange, benige vingers kunt u beter geen oversized ringen dragen terwijl dit bij stevige korte vingers juist weer heel goed kan staan. Ook de nagellengte bepaalt hoe een ring bij u staat. Het is slim om daar eens op uw gemak in een winkel mee te spelen. Vergeet ook niet wat er in uw dagelijks leven/werk van u gevraagd wordt. Het plaatje moet ten slotte kloppen. Denk er ook om dat de ring goed blijft zitten en dat de ring vanuit meerdere gezichtspunten mooi is. Ga naar de webshop om de ringen van Energetix te zien.

Ketting

  • Een gouden geplatteerde ketting met swarovski elementen.Voordat u een ketting koopt is het belangrijk de maat van uw nek te weten vooral als u het product via internet wil aanschaffen. Een gemiddelde nek heeft een ketting nodig van ongeveer 40 cm. Het is natuurlijk ook handig om uw oude ketting op te meten of met een touwtje het resultaat te simuleren… U kan ook kiezen voor een (Opera) ketting van 75 cm of langer.  Deze kunt u dan dubbel doen of knopen er in leggen. Als u een gekleurde ketting kiest let er dan ook goed op dat deze past bij de tint van uw huid en niet alleen uw kleding! Nog een tip: als uw nek lang is werkt een kleine ketting visueel vaak veel beter. Dus bij een korte nek liever een langere ketting of een verstelbare (lariat).

Armband

  • Als u een armband aan wilt schaffen moet u zich afvragen voor welke gelegenheid dit bedoelt is en hoe vaak u hem dan zult Verschillende magneet armbanden van Energetix: Basis, Chevrondragen. Armbanden zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn hele grote bangles tot hele smaakvolle armbanden versierd met edelstenen. Over het algemeen moet een armband niet te strak zitten. Ook mogen er geen haartjes in gaan klemmen. Als u meer haren op uw armen heft dan kun beter een iets grovere schakel nemen of leer. Leer kan soms een beetje gaan zweten. Bruin leer kan altijd iets donkerder worden. Een te grote armband ziet er rommelig uit en een te kleine beperkt u in uw bewegingsvrijheid.  De maat kunt u het beste bepalen door een meetlint om uw pols te doen. Tel dan 0,5 a 1cm op voor een smalle armband en 1 a 1,5 cm voor een brede armband. Laatste tip: in de zomer kunnen uw polsen uit gaan zetten bij erg warm weer. Bouw hier ook wat speling voor in. Kijk in de webshop voor de magneet armbanden.

Uw Handen

  • Uw handen zijn heel bijzonder. U spreekt met uw hand. Handen zijn ook één van de kleinste delen van uw lijf. Tegenwoordig is het mode om meerdere armbanden op een pols te dragen. 3- of meer armbanden is een teken van kracht. Het is in dit geval niet zo belangrijk dat de armbanden met elkaar matchen. Een mooie armband gecombineerd met een horloge staat ook altijd heel leuk.

Oorbellen

 • Ook in de keuze van uw oorbellen zijn er eindeloze mogelijkheden. Tegenwoordig zie je hele grote maar er zijn ook kleine knopjes, bling-bling en artistieke creaties. Ze worden gemaakt van metaal, hout, email maar ook van steen. De grote van een oorbel bepaalt heel erg wat u wilt over brengen. Hoe groter, hoe opvallender. Dit trekt dus ook de aandacht weg van de rest van uw gezicht. Het is verstandig hiermee te experimenteren en feedback van uw vrienden te vragen. Het grappige is dat kleine oorbellen u groter doen lijken en grote u kleiner! Een grote oorbel kan uw gewicht met 5 kilo terugbrengen (wie wil dat niet ). Alles ter grote van een dubbeltje of een stuiver is over het algemeen door iedereen goed te dragen. Wat ook een handige truc is om uw oorbellen qua vorm tegenovergesteld aan uw gezicht te dragen. Als u een rond gezicht hebt dan maken ronde oorbellen uw gezicht nog ronder maar rechte oorbellen of druppelvormige verscherpen uw contouren. MKleine vs grote oorbellenensen met een rechthoekig gezicht kunnen vaak beter kleinere oorbellen dragen anders krijgen ze een lang gezicht. Mensen met een meer driehoekig gevormd gezicht (brede kaak) kunnen vaak alles dragen.

(Magneet)Sieraad selectie voor de bruid.

Als je sieraden aan het uitzoeken bent voor de bijzondere dag dan zul je over het algemeen niet je bruidsjurk aan hebben. Doe gewoon een shirt of een topje aan in dezelfde kleur als de bruidsjurk. Probeer ook er ook voor te zorgen dat de neklijn overeenstemt met de bruidsjurk. En denk er natuurlijk om hoe je dan je haar gaat dragen!

De ketting

Begin met de ketting. Als de bruidsjurk is voorzien van allerlei kantwerk en andere toeters en bellen dan kun je beter voor een wat strakkere ketting kiezen anders is net alsof beide voor de aandacht strijden. In het andere geval: een eenvoudige jurk. Deze kun je pimpen met bijvoorbeeld een grote steen of pendant. Dat is dan een indrukwekkend fashion statement.Â

Met parels zit je altijd goed maar in de 21ste eeuw wil je wel eens iets gewaagders doen.

De oorbellen

Als uw haar opgestoken is dan doen druppelvormige oorbellen het vaak heel mooi. Maar echt cool zijn oorbellen met diamanten of Swarovski erin.

Nog wat tips voor de bruid

Al u een doek of een andere vorm van bedekking gebruikt dan moet u dit zien als een extra sieraad, zeker als dit voorzien van clips of hoofdband. Denk hierbij goed met het matchen naar de andere sieraden. Het is dan handig om vanuit een centraal thema zoals parels te werken.

Verwen je zelf.

 

 

Hoe maak ik de keuze tussen een gouden of zilveren magneet sieraad.Designer? Goud of zilver of?

 • Misschien heeft u een favoriete designer maar er is echt geen reden om het hier bij te laten. In feite hoeft een stuk helemaal niet designer te zijn. Er zijn ontzettend veel mooie en bijzondere sieraden te koop zonder Naam maar wel met uitstraling en smaak. Het is goed om van alles wat te hebben maar denk wel om te samenhang zodat het uw karakter accentueert en waar nodig schwung geeft.
 • Gewone juwelen, zoals van Energetix maar ook andere merken zijn een betaalbare manier om uw uitstraling te versterken.Als u zo’n sieraad goed behandeld kunt u er heel lang plezier van hebben.. U kunt natuurlijk ook al u er genoeg van heeft weer een iets anders kopen of het sieraad gewoon weg geven.
 • Designer stukken kosten over het algemeen heel wat meer en hebben vaak een traditionele uitstraling waardoor ze ook iets tijdloos bezitten.
 • Sterling Zilver is betaalbaar en overall in toe te passen. Zilver zou iedereen wel in zijn collectie moeten hebben. Als u het te duur vindt kunt u altijd nog voor doublé kiezen.
 • Een zelfde redenering gaat ook op voor goud. Goud geeft natuurlijk wel een heel smaakvolle uitstraling. Mocht goud niet uw kleur zijn kijk dan een naar wit goud. Als u een huidskleur heeft die warme kleuren ondersteund dan staat goud goed bij u. Als u meer roze in uw huid hebt dan werkt zilver, titatnium en wit goud over het algemeen beter. Op een erg donkere huid staan zowel goud als zilver vaak heel goed.

Sieraden Ring, Ketting, Armband en Oorbellen Keuze

 

Wat als je op werk magneet sieraden wilt dragenWerk & Sieraadkeuze

Voor serieuze gesprekken zoals sollicitatie en promotie is het handig rustige sieraden te dragen. Denk hierbij aan parels en kleine zilveren sieraden. Kleine oorbelknopjes met diamant/zirkonia/Swarovski werken altijd. Ook een zilveren armband of strakke ring pakt vaak goed op dit soort momenten uit.

Print Friendly

Incoming search terms:

 • heren armband met stukjes leer er tussen met magneetsluiting (1)
 • magneet sieraden geeft gekleurd af (1)
 • magneetjes oorbel (1)
 • magneetjuwelen (1)
© Copyright TbesT4Y - Gerealiseerd door Temur Khan